Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

DJ Hüseyin Karadayı'dan Erdek'e övgü dolu sözler

DJ Hüseyin Karadayı

Erdek Kaya The Rock Discoda 4 sezondur konser veren Dj Hüseyin Karadayı Kral TV ekranlarında Erdekle ilgili övgü dolu sözler söyledi.

Erdek Kaya The Rock Disco`da 4 sezondur konser veren Dj Hüseyin Karadayı Kral TV ekranlarında Erdek`le ilgili övgü dolu sözler söyledi.
Açıldığı 2008 yılından bu yana Kaya The Rock Disco`da müzik ve dans severlerin gönlünü feth eden Dj Hüseyin Karadayı, Kral Türk TV kanalında yaptığı söyleşide, Erdek`ten övgü dolu sözlerle bahsetmesi dikkat çekti.
Erdek`e ilk davet edildiği 2008 yılında nasıl bir mekanla karşılaşacağı konusunda, hiç tanımadığı ve gitmediği Erdek`le ilgili önce tereddütler yaşadığını belirten Dj Hüseyin Karadayı, Erdek`e adım attığında, müzik ziyafeti vereceği Kaya The Rock Disco`ya gittiğinde, ağzından çıkan ilk kelimenin "MUHTEŞEM" olduğunu Kral Türk TV spikerinin kendisine uzattığı mikrofona itiraf etti.
Türkiye ve Avrupa`da son yıllarda tarzı ve yarattığı müzik soundu ile çok beğenilen DJ-Prodüktör Hüseyin Karadayı, 2008 yılından bu yana son 4 yıldır yaz sezonlarında geldiği Erdek`te, müzik ve dans severlerin gönlünü fethettiği 5000 kişi kapasiteli The Rock Kaya isimli discoyu herkesin görmesini istedi.
2008 yılından bu yana geldiği Erdek`te büyük bir destekle karşılaştığını kendisine uzatılan mikrofona seslendiren Karadayı, " Tarihi ve doğasıyla Erdek`i en iyi korunan bir ilçe olarak gördüm. Konser vermek için Avrupa ve Türkiye`de çok gezdim ancak itiraf etmeliyim ki, yoktan var edilerek kazandırılan Kaya The Rock Disco gibisini ilk kez gördüm. Bizi ağırlayan, Erdek`te konuk eden ilçe halkına teşekkür ederim" dedi.
Karadayı TV ekranında sözlerine şöyle devam etti:
"İsmini daha sonradan öğrendiğim Seyitgazi Tepesine bu discoyu yapabilmek için kayalar dinamitle parçalanmış. Zannediyorum ki maliyeti bir hayli yüksek. Kısaca, Güney Marmara Bölgesi`nin en büyük ve muhteşem discosu Erdek Kaya The Rock`a tek kelimeyle hayran kaldım. Burada sanata ve sanatçıya sahip çıkan bir anlayış var. Bu ilçenin havası, insanları, uygarlığı, çağdaşlığı, sanata ve sanatçıya bakışı bir başka o nedenle Erdek bundan böyle benim için artık hep ilk sırada yer alacak."
Kaya The Rock Disco hakkında:
Kaya The Rock Disco, 2008 yılının Ağustos ayından bu yana Erdek`te yaz aylarında hizmet veriyor.
İlçede Dilek Tepesi olarak bilinen Seyitgazi Tepesinde, kendine ait tarihi ve büyüsü olan kusursuz bir mekan.
Kyzikos Antik Kentinde yaşayanların ruhunu yanına alarak, Seyitgazi Tepesi eteklerine 5 yıl önce yapılan Kaya The Rock Disco 5000 kişi kapasitesiyle Güney Marmara bölgesinin en büyük discolarından birisi olma özelliğine sahip.
Bugün 5 yaşında olan Kaya The Rock Disco, Kutsal Dilek Tepesine sırtını dayamış Erdek Kastri, Edincik-Musakça ve Tavşanlı Adası körfezinin güzelliğini kendine manzara edinmiştir.
Nasıl ulaşılır?
Seyitgazi Tepesi eteklerinde yer alan discoya, şehir içindeki taksi duraklarından ticari araçlarla çok makul ücretle ulaşabilirsiniz.
Otopark: Seyitgazi Tepesinin girişine yapılan araç otoparkının yanı sıra disco güzergahı yolu üzerindeki otoparklarından yararlanabilirsiniz.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı